Venedig Avgång FlygplatsÖverföring med Vattentaxi

4.8
(13214 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
474 kr 431 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Det här avslappnade sättet att avsluta resan är en vattentaxi som tar dig från Venedig till Marco Polo-flygplatsen. Det är bara att välja den tid som passar dig bäst och kolla upp vilka båthållplatser som passar dig bäst.

Om du bokar denna delade flygplatstransfer får du en sista chans att njuta av sevärdheterna i en av världens vackraste städer. Slappna av på en vattentur, slipp stressen med att flyga och avsluta resan på bästa möjliga sätt.

 • Du kan njuta av en lugn gemensam transfer med vattentaxi till Marco Polos flygplats från Venedig.
 • Oroa dig inte och välj den tid som passar dig bäst och stanna där du vill bli skjutsad.
 • Ta med dig en fin sista souvenir från ditt besökhem . Avslutar du din upplevelse med att ta del av de fantastiska sevärdheterna som Venedig har att erbjuda.

Vad ingår

 • Transfer med delad vattentaxi från Venedig till Marco Polo-flygplatsen.

Välj datum

Kom ihåg att du måste komma 15 minuter före start

I detalj

Efter en resa kan hemresan vara obehaglig och returresan kan vara stressig. Boka din transfer med vattentaxi från Marco Polo flygplats från Venedig. Välj den tid och det stopp som passar dig bäst, och kryssa lugnt genom de venetianska vattnen medan du njuter av de vackra sevärdheterna en sista gång.

Det bästa sättet att avsluta besöket är med en trevlig vattentaxi. Minst 3 timmar före ditt returflyg kan du njuta av den vackra italienska stadens sevärdheter från vattnet. Du kommer utan tvekan att åka hem med en skön känsla och utan stress.

När det gäller kapaciteten hos vattentaxin är det viktigt att notera att varje båt har en gräns på 12 personer.

Transportens längd är ungefärlig och kan variera beroende på tid och dag för transporten. När det gäller tidtabellen kan du välja den lämpligaste tiden och det lämpligaste båthållplatsen för dig. Kontrollera i förväg listan över de hållplatser som vattentaxin passerar för att se var du helst vill bli hämtad.

Recensioner

4.8
· 13214 Recensioner
 • L
  Lurdes
  5
  (0 Recensioner)
  Mycket bra överföringsalternativ.
 • N
  Nelson
  4
  (0 Recensioner)
  Bra transfer, ganska bekväm och snabb, plus att den ger dig vacker utsikt över Venedig. Det är inte en av de bästa överföringar jag har provat, men jag tyckte att det var mycket bra och det uppfyllde allt jag förväntade mig.
 • L
  Liliana
  5
  (0 Recensioner)
  Mycket bekväm.
 • B
  Beatriz
  5
  (0 Recensioner)
  Mycket bekväm och trevlig transfer till flygplatsen, det är ett alternativ som jag starkt rekommenderar för kvaliteten på tjänsten och hur snabbt det är.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor