Wicklow och Glendalough dagsresa från Dublin

4.9
(781 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 8 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
699 kr 636 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt
  • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Följ med på en 1-dags smågruppstur från Dublin till Wicklow och Glendalough. Upptäck den irländska landsbygden när du utforskar Powerscourt Gardens och förundras över panoramautsikten över Wicklow Mountains. Besök det gamla klostret Glendalough, en historisk plats omgiven av sjöar. På den här resan kan du fördjupa dig i Irlands naturliga skönhet samtidigt som du lär dig om dess historia och kultur.

  • Upptäck Irlands ikoniska platser på en liten gruppresa med en expertguide.
  • Ta in vyerna av Irlands landskap när du beger dig in i Wicklow Mountains.
  • Utforska Powerscourt Gardens, som av National Geographic anses vara en av de bästa trädgårdarna i världen.

Vad ingår

  • Rundresa med liten grupp
  • Lokal guide
  • Transport
  • Upphämtning och återresa till hotellet

Välj deltagare och datum

I detalj

Lär känna Irlands natursköna platser och monument på en 1-dagstur från Dublin till Wicklow och Glendalough. Du får transfer från en mötesplats i Dublins centrum tillsammans med din guide. I början av dagen beger du dig till Wicklow Mountains där du möts av landskapet med böljande gröna kullar, dalar och slingrande floder. Du kommer också att få en personlig behandling av din guide under upplevelsen eftersom detta är en liten grupptur.

Det första stoppet på turen tar dig till Powerscourt Gardens, rankad på tredje plats i världen för sin skönhet av National Geographic. Här kan du promenera genom trädgårdarna och beundra huvudbyggnadens arkitektur. Du kommer att ha möjlighet att få tillgång till en reducerad inträdesavgift genom att delta i denna turné. Njut av lugnet och skönheten på denna plats samtidigt som du lär dig mer om dess historia och betydelse i den irländska kulturen.

Efter besöket i Powerscourt åker ni till det gamla klostret Glendalough, en historisk plats med anor från 600-talet. Här får du möjlighet att utforska klosterruinerna och njuta av lite ledig tid i den omgivande dalen med flera sjöar.

På resan ingår en expertguide som ger dig detaljerad information om varje plats du besöker. Du kommer att lära dig mer om Irlands historia, kultur och traditioner samtidigt som du njuter av landskapet runt omkring dig. Transport till och från Dublin ingår.

Tur och returresa

Ytterligare information

Avbokningsvillkor