Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey och Galway dagsresa från Dublin

4.6
(6990 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 12 timmar 30 minuter
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
1 062 kr 966 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Upplev Moher, Kilmacduagh och Galway och deras sevärdheter på den här resan från Dublin. Du reser till öns motsatta kust i ett luftkonditionerat fordon, och transfer ingår i upplevelsen. Under resan får du sällskap av en reseledare som ger livekommentarer.

Han kommer att tala om historien och betydelsen av de platser du besöker. Du får lära dig om den viktigaste atlantkustvägen och dess viktigaste monument och städer. Dessa inkluderar Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey och Galway.

 • Besök Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey och Galway på en och samma dag med den här turen.
 • Från Dublin får du sällskap av en reseledare som kommer att göra din resa roligare.
 • Alla transporter ingår på turen i ett luftkonditionerat fordon och inträde till Cliffs of Moher.

Vad ingår

 • Utflykt till Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey och Galway från Dublin
 • Turistguide
 • Alla resor i luftkonditionerade fordon
 • Ingång till Cliffs of Moher

Välj deltagare och datum

I detalj

Missa inte Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey och Galway på den här resan från Dublin. Dessa sevärdheter ligger på kusten mittemot Dublin, ungefär 300 km från varandra. För att se till att detta avstånd inte är något problem ingår alla nödvändiga resor i ett luftkonditionerat fordon i turen.

Resan är inte heller tråkig eftersom du får sällskap av en reseledare. Han eller hon kommer att berätta om monumentens historia, liksom om Irlands historia i allmänhet. Det tar ungefär 12 timmar från det att du lämnar Dublin till det att du kommer tillbaka, så detta är en 1-dagstur.

I upplevelsen ingår entréavgiften till ett av de monument som du kommer att besöka. Detta är Cliffs of Moher, en kustlinje med enorma klippor som pryds av ett antal slott längs sin längd. Du kommer att kunna ta hisnande fotografier av det hisnande landskapet.

Kilmacduagh Abbey är ett mycket gammalt kloster som byggdes på 700-talet och som är ett av de få överlevande monumenten i området från den här perioden. Dess tak finns inte kvar än idag, men dess väggar gör det, och viktigast av allt är att det fortfarande står kvar bredvid sin kyrkogård.

Slutligen är en annan plats du kommer att besöka Galway. Det är en hamnstad som numera har ett stort antal traditionella butiker och pubar som får dig att känna dig som en riktig irländare. Du får fri tid att vandra runt på gatorna i lugn och ro och titta in i de butiker du vill.

Recensioner

4.6
· 6990 Recensioner
 • L
  Lars-Gunnar Svensson
  5
  (0 Recensioner)
  Fantastic! Wonderful trip with excellent guide.
 • s
  sebastien chabotier
  5
  (0 Recensioner)
  bonjour très belle expérience et excursions guide et chauffeur au top paysages magnifiques merci beaucoup pour cette journée du paysages irlandais
 • L
  Léon Charvolin
  5
  (0 Recensioner)
  It was amazing, our guide Rachel was fabulous, funny and extremely interesting. Definitely would recommend this journey with this company.
 • S
  Solène Hemery
  5
  (0 Recensioner)
  Perfectly thought out experience, with enough breaks and beautiful discoveries. At the time at which I am writing my message, Hellotickets and some other sites still indicate that the trip includes the visit of Kilmacduagh abbey. This is however not the case anymore out of respect for a still used cemetary (tourist buses and funeral processions do not mix well). The trip is completely worth the money and our guide, Aoife, was excellent - and so was the driver "Young Thomas".
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor