Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Versailles Palats Hoppa över linjen guidad tur

5
(12124 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras
Längd: 1 timme 30 minuter
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
748 kr 680 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Den här guidade rundturen ger dig möjlighet att se Versailles slott, det lyxigaste och mest besökta palatset i staden, på cirka 1,5 timme. På grund av det stora antalet turister som besöker den varje dag är köerna vid ingången otroligt långa. Men tack vare den här turen kan du komma in direkt, utan att behöva stå i kö.

Under hela rundturen får du sällskap av en professionell guide, med vilken du går in i det vackra spegelgalleriet och de gamla kungarnas stora lägenheter. Och du kommer inte att missa något, eftersom hörlurar ingår så att du kan lyssna på guiden var som helst.

 • Ta en guidad tur till Versailles slott, det vackraste, lyxigaste och mest historiska palatset i landet.
 • Du får sällskap av en guide som du kan lyssna på via de medföljande hörlurarna.
 • Du kommer att kunna komma in utan att behöva köa och få fri tid att besöka de vackra trädgårdarna.

Vad ingår

 • Guidad visning av Versailles-slottet
 • Professionell reseledare
 • Garanterad köfri service
 • Hörlurar för att lyssna på guiden

Välj deltagare och datum

I detalj

Slottet i Versailles innehåller historien om Frankrikes tidigare kungligheter, som du kan lära dig mer om på den här guidade rundturen. På grund av dess stora betydelse uppmuntras många turister att besöka den och det är därför som långa köer bildas vid dess portar. Men tack vare den här turen kan du komma in i palatset utan att behöva stå i kö. Under hela besöket får du sällskap av en professionell guide som du kan lyssna till mycket tydligt tack vare de hörlurar som ingår i besöket.

Under den cirka en och en halv timme som rundturen varar får du lära dig alla intressanta detaljer och märkliga historier som utspelade sig i palatset. Du kommer in i det vackra spegelgalleriet med sina otroliga kristallkronor. Och inte att förglömma de stora lägenheterna där Frankrikes berömda kungar bodde, bland annat Ludvig XVI.

Upplevelsen slutar inte där, eftersom du har tillgång till de enorma, välskötta trädgårdarna som omger hela palatset. Detta tillträde kan beviljas så länge det inte finns något annat evenemang planerat i området. På så sätt kan du, om det är möjligt, få fri tid att gå runt i din egen takt och ägna så mycket uppmärksamhet åt detta stora område av palatset som du anser nödvändigt.

Recensioner

5
· 12124 Recensioner
 • L
  Lucas
  4
  (0 Recensioner)
  Slottet och trädgården är vackra, men även om rundturen är mycket kort borde den vara lite längre så att alla kan njuta av rundturen i lugnare takt.
 • F
  Fernando
  5
  (0 Recensioner)
  Det här palatset lämnade mig mållös, det är verkligen otroligt! Mycket imponerande att se det i verkligheten, och för att inte tala om trädgården, något av det vackraste jag har sett på min resa till Frankrike.
 • M
  Matias
  5
  (0 Recensioner)
  Vacker plats, man får lust att ha en sådan här trädgård! Det var en fantastisk upplevelse för mig och min familj och vi ser fram emot att komma tillbaka.
 • M
  Matthew
  4
  (0 Recensioner)
  Jag tycker att rundturen borde vara minst två timmar lång, jag tyckte att det gick väldigt fort men jag tyckte mycket om den.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor