Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Rome Vatikanmuseet och Sixtinska kapellet guidad tur

4.7
(11735 Recensioner)

Om denna aktivitet

Längd: 2 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning

Den här upplevelsen är för närvarande inte tillgänglig

Översikt

En resa till Rom är inte komplett utan en guidad tur till Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet. Tack vare den här bokningen kan du hoppa över köerna och komma in snabbt. Under hela turen får du sällskap av en lokal guide och en liten grupp på cirka 24 personer, så du kommer inte att missa något av det som experten kommer att berätta för dig.

 • Du kan besöka Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet utan att behöva köa för biljetter.
 • Upptäck Vatikanmuseerna och det Sixtinska kapellet .
 • Gå igenom alla rum i cirka 2,5 timmar med en professionell guide.

Vad ingår

 • Inträde utan kö till Vatikanen och Sixtinska kapellet
 • Guidad tur
 • Expertguide
 • Hörlurar för grupper med fler än 6 personer

I detalj

Besök Vatikanen och lär dig allt om dess historia, arkitektur och konst. Med den här guidade turen får du tillgång till Vatikanmuseerna, där många renässansmålningar finns. I Sixtinska kapellet kan du däremot lära känna Vatikanens religiösa karaktär och beundra"Adams skapelse", en av Michelangelos mest berömda målningar.

Tack vare bokningen av denna aktivitet behöver du inte köa för att köpa biljetter eller för att komma in på alla platser på turen.

Du får sällskap av en expertguide som berättar om Vatikanens historia och de viktigaste fakta om varje del av Vatikanen, t.ex. dess historia, fakta om religionen och konklaven samt renässanskonstens historia. I Vatikanmuseerna kan du se en stor samling konstverk, med några av höjdpunkterna i galleriet med gobelänger, galleriet med kandelabrar och galleriet med kartor.

Den här turen är utformad för en grupp på cirka 24 personer. Tack vare det lilla teamet blir det en oförglömlig upplevelse att lära känna alla hemligheter i världens minsta stat.

Recensioner

4.7
· 11735 Recensioner
 • J
  Julio
  5
  (0 Recensioner)
  Jag är mycket nöjd och min familj också för att ha fått uppleva sådana konstverk, jag rekommenderar dem till alla som vill tillbringa en trevlig familjeeftermiddag.
 • M
  Mauricio
  5
  (0 Recensioner)
  Jag är mer än nöjd med turen, men jag tycker att priset är för lågt för den upplevelse som den ger dig.
 • A
  Antonio
  5
  (0 Recensioner)
  En lärare rekommenderade mig att åka på denna tur på grund av min fanatism för konstverken och sanningen är att jag gjorde rätt i att lyssna på honom. Jag är mer än glad över att lämna denna resa, jag åkte med min flickvän och hon, som inte är lika fanatisk som jag, var fascinerad från första stund, hon fortsatte till och med att prata med guiden så att jag kunde förklara mer om verken! Hon kunde inte tro det. Jag är mer än glad över att ha fått uppleva en sådan erfarenhet.
 • V
  Vladimir
  5
  (0 Recensioner)
  Det är mycket annorlunda än vad du ser på bilderna, och det är imponerande vilken konstnärlig nivå och historia som ligger bakom denna vackra plats.
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor